top of page

TARIEVEN

TARIEVEN

TOT

21 JAAR

30 minuten priveles: € 18, 50

 

Per 4 lessen vooruit per bank te betalen.

 

De 1e les is een proefles

en wordt apart betaald.

 

In de (basis)schoolvakanties is er in principe geen les en wordt er ook niet betaald. Per schooljaar komt dit neer op ongeveer 40 lesweken.
Bij ziekte/ afwezigheid van de leerling wordt de les wel berekend. Indien er beschikbaarheid is kan een les incidenteel verzet worden. Dit kan per leerling maximaal 2 keer per schooljaar. De opzegtermijn is 4 lessen.
Naar de gitaarles neem je mee; je gitaar, plectrum en een map voor de papieren. Versterker, snoer, muziekstandaard en voetenbankje zijn allemaal aanwezig.

VANAF 21 JAAR

incl 21% btw

30 minuten priveles: € 21,50

45 minuten priveles € 32,25

60 minuten priveles €  43,00

 

Per 4 lessen vooruit per bank te betalen.

 

De 1e les is een proefles

en wordt apart betaald.

INFO

INFO

Over de gitaarles: 

De gitaarlessen worden gegeven door Bart Dietvorst. Hij is een ervaren en gediplomeerd docent en studeerde aan het Brabants en Rotterdams conservatorium. Daar bekwaamde hij zich in diverse richtingen, zoals pop, jazz, latin en klassiek. Daarnaast speelt Bart al sinds zijn 14e in allerlei bands, waarmee hij reeds honderden keren optrad. 

De gitaarlessen worden gegeven aan kinderen vanaf ongeveer 8 jaar en volwassenen, zowel op akoestische als electrische gitaar. De inhoud van de les wordt op elke leerling individueel afgestemd. Zo spelen kinderen vanaf het begin leuke liedjes, die methodisch worden gebracht. Hierdoor wordt de muzikale ontwikkeling op speelse wijze gestimuleerd. Gaandeweg komen zaken als melodiespel, akkoorden, muziek lezen, ritme en improvisatie aan de orde. Er wordt vooral met tablatuur gewerkt en minder met 'normaal' notenschrift. Op deze manier kunnen kinderen na enkele lessen al hun 1e echte liedjes spelen in tegenstelling tot de methode die alleen met notenschrift werkt.  Vaak werken we met het boek 'Wil de echte gitarist opstaan!' (deel 1, 2 & 3) dat door Bart zelf is geschreven en sinds 2011 wordt uigegeven bij uitgeverij Iduna.
Bij volwassenen kijken we per leerling wat de wensen zijn en stellen zo een lesformat samen om het doel te bereiken. Dit kan het spelen van popliedjes zijn (akkoorden), leren soleren en improviseren, technische aspecten uitdiepen, noten leren lezen, toonladders leren, fingerpicking etc. Uiteraard ook in combinatie met elkaar mogelijk, van absolute beginner tot gevorderde in allerlei stijlen (pop, rock, jazz, blues, metal, country etc).

LINKS

Facebook Gitaarles Wateringse Veld: https://www.facebook.com/gitaarleswateringseveld

 

Facebook Bart Dietvorst: https://www.facebook.com/bartdietvorstmusic/

 

You Tube kanaal 'Wil de echte gitarist opstaan' boeken: https://www.youtube.com/user/deechtegitarist

 

Per januari 2019 zijn mijn lesboeken op een kleine eigen voorraad na, niet meer verkrijgbaar in de (online) winkels. Wel is de methode als E-Book verkrijgbaar via deze link: https://payhip.com/BartDietvorst 

 

 

LINKS
ROUTE & CONTACT

ROUTE & CONTACT

TRESLONGLAAN 222 - 2548RR - DEN HAAG - 06-24907267 - BARTDIETVORST (@) HOTMAIL (DOT) COM

CONTACTFORMULIER:
OPENINGSTIJDEN:   MAANDAG TM. VRIJDAG OP AFSPRAAK

Bericht ontvangen!

© 2021 Gitaarles Wateringen / Wateringse Veld

bottom of page